Skyline met kranen

Over TECH Examencentrum

Wij zijn TECH Examencentrum!

Een klein, maar daadkrachtig team bestaande drie vaste medewerkers.

Bij ons staan professionaliteit, kwaliteit en onafhankelijkheid hoog in het vaandel. Als dynamisch bedrijf zijn wij continue aan het ontwikkelen, hierbij kijken wij ook naar zaken die efficiënter of beter georganiseerd kunnen worden.

Wij leren van feedback.

Maak kennis met ons team

Christiaan was betrokken bij de oprichting in 2006 en sinds die tijd werkzaam bij TECH Examencentrum. Als business manager heeft hij de dagelijkse leiding en is hij verantwoordelijk voor het begeleiden en uitvoeren van de veranderprocessen en het bewaken van de continuïteit en kwaliteit binnen TECH Examencentrum.

Elise is als examencoördinator het aanspreekpunt van TECH Examencentrum. Zij onderhoudt contact met scholen, opdrachtgevers, examinatoren en kandidaten. Zij is verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en de verwerking van de examens.

Als backoffice medewerker is Daniël een onmisbare kracht voor onze organisatie. Hij ondersteund de afdeling examens en is betrokken bij alle examenprocessen, van planning tot facturatie.

Naast de vaste medewerkers, werken wij samen met onafhankelijke, gecertificeerde examinatoren en toezichthouders en beschikken wij over een uitgebreid netwerk van vakinhoudelijk deskundigen die ons bij staan met raad en daad.

Contact

Heeft u vragen over examens, prijzen of onze planning, wilt u advies of kennis met ons maken?

Wij staan u graag te woord.